bancian:)

Tuesday, April 10, 2012

cuti.hati.rasa

since cuti sem...aku bnyak mnghabiskan masa aku dgn online..on phone...ahah..talking to the one that i love.im happy.but instead of that,im stress.actually home is not a better place for me to rest during this holiday.makin semak kepale ade la.yeah.it is serious shit.problem with family that has no end.im talking bout the truth.ahaha....

hati...fragile..yeah its mine.though aku ni kasar sebenarnye lembut hati aku ni kalah org yang lembut taw.and im too love u.please be mine one day.though aku taw aku ni x sempurna utk ko..but im trying to be the one for you.maybe aku bukan yang mak die suke..tak pe la nak wat cam mane kan aku kan jahat nye org...one nite stand..ahah...sedar diri yu..sedar diri...-_-" but whatever it is..i am always love u syg......sincerely:me:)

rasa.rasa jeles...sakit hati..semue sal pompuan.aku jugak yang cari pasal kan...kalau awal2 aku x approve...xdk la cm ni.letih main ng rasa ni..hati pn asik nak memberontak je...ahah..nasib kau la yu..kau yang minx...lalalala:)

1 comment:

NanaHazwanee said...

same laa naseb kte, yu.. family die tak ske kte.. huhu